YaserMaFia مدیر بخش های ویژه و تالار وضعيت: آفلاين 26 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 53 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 1 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در:
سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 21:16:15
موضوع مطلب: برای جلوگیری از پراکندگی تاپیک ل
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی ، چون خیلی از اطلاعاتی که دوستان اینجا میدان زیاد الزامی نیست لطفا فقط اطلاعاتی که که ضروری هست رو بگن ، مثل نمونهٔ پائین :
نام=؟
سن=؟
مقطع تحصیلی=؟
شهر محل زندگی=؟
زمینهیی که میتونن در تارناما مارو یاری کنن=؟
_________________ فارسی بنویسیم
آخرين ويرايش توسط YaserMaFia در تاريخ چهارشنبه، 28 بهمن ماه ، 1388 16:40:09; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
کاربرانی که برای این ارسال از YaserMaFia تشکر کرده اند Mahboob, mikanik
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
YaserMaFia مدیر بخش های ویژه و تالار وضعيت: آفلاين 26 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 53 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 2 بار در 1 پست
محل سكونت: شیراز
ارسال شده در:
سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 21:18:44
موضوع مطلب: معرفی خودم
من یاسر هستم ۲۴ ساله دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد حقوق خصوصی قبلا بندر عباس بودم یه مدت هم قشم بودم الان هم شیراز مشغول ادامه تحصیل هستم ، زمینهٔ فعالیتم هم هر چیزی که تو سایت بتونم انجام میدم و کوتاهی نمیکنم.
Mahboob مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 7 بهمن ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 284 امتياز: 4666 تشکر کرده: 7 تشکر شده 5 بار در 5 پست
محل سكونت: بندرعباس
ارسال شده در:
سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 21:33:49
موضوع مطلب:
با سلام .
یعنی باید خودمومعرفی کنم ؟ باشه ... مثه اینکه باید چنین کاریو بکنم .
محبوب , 27 ساله , کامپیوتر خوندم ( دانشگاه آزاد قشم ) , الانم بندرم , البته 4 سل اوز هم بودم . در مورد تارنما هم باید بگم واسه کاربرای سایت , همشهریام و هموطنانم تا جایی که خدا یاری کنه هیچ کوتاهی نمی کنم . والسلام .
شاد باشید و پیروز
_________________ هیچ وقت برای شروع دیر نیست ، کافیست به خود بگوییم اینبار کار نا تمام را تمام می کنم!
..:: این سایت وابسته به هیچ گروه یا سازمانی نمی باشد ::..
..:: کلیه حقوق مادی و معنوی مربوط و متعلق به Ewaz.ir و Ewaz.info می باشد و هرگونه سؤاستفاده،موجب پیگرد قانونی است ::..
..:: بازنشر مطالب،آموزشها , عکسها و... با ذکر منبع مجاز است ::..