اوز فارس ، Ewaz.ir , Ewaz.info: تالار گفتمان

Ewaz.ir :: نمايش موضوعات - برای جلوگیری از پراکندگی تاپیک لطفا همهٔ دوستان در این تاپیک خودشون رو معرفی‌ کنن

برای جلوگیری از پراکندگی تاپیک لطفا همهٔ دوستان در این تاپیک خودشون رو معرفی‌ کنن

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع ارسال تشکر

Ewaz.ir صفحه اول انجمن -> آشنايي با اعضاي جديد

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

YaserMaFia
مدیر بخش های ویژه و تالار<b>مدیر بخش های ویژه و تالار</

وضعيت: آفلاين
26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 53
امتياز: 0
تشکر کرده: 0
تشکر شده 2 بار در 1 پست

محل سكونت: شیراز

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 21:16:15    موضوع مطلب: برای جلوگیری از پراکندگی تاپیک ل پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی‌ ، چون خیلی‌ از اطلاعاتی‌ که دوستان اینجا میدان زیاد الزامی نیست لطفا فقط اطلاعاتی‌ که که ضروری هست رو بگن ، مثل نمونهٔ پائین :

نام=؟
سن=؟
مقطع تحصیلی=‌؟
شهر محل زندگی=؟
زمینه‌یی که می‌تونن در تارناما مارو یاری کنن=؟

آخرين ويرايش توسط YaserMaFia در تاريخ چهارشنبه، 28 بهمن ماه ، 1388 16:40:09; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از YaserMaFia تشکر کرده اند Mahboob, mikanik
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

YaserMaFia

26 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 2 بار در 1 پست

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 21:18:44    موضوع مطلب: معرفی‌ خودم پاسخ همراه با اعلان

من یاسر هستم ۲۴ ساله دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد حقوق خصوصی قبلا بندر عباس بودم یه مدت هم قشم بودم الان هم شیراز مشغول ادامه تحصیل هستم ، زمینهٔ فعالیتم هم هر چیزی که تو سایت بتونم انجام میدم و کوتاهی‌ نمیکنم.

بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo

Mahboob
مدیر کل سایت
<b>مدیر کل سایت</b>

7 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 284
امتياز: 4666
تشکر کرده: 7
تشکر شده 5 بار در 5 پست

محل سكونت: بندرعباس

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 27 بهمن ماه ، 1388 21:33:49    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام .
یعنی باید خودمومعرفی کنم Very Happy ؟ باشه ... مثه اینکه باید چنین کاریو بکنم .
محبوب , 27 ساله , کامپیوتر خوندم ( دانشگاه آزاد قشم ) , الانم بندرم , البته 4 سل اوز هم بودم . در مورد تارنما هم باید بگم واسه کاربرای سایت , همشهریام و هموطنانم تا جایی که خدا یاری کنه هیچ کوتاهی نمی کنم . والسلام .

شاد باشید و پیروز Razz

mikanik
کاربر جدید
کاربر جدید

3 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
تشکر کرده: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 3 اسفند ماه ، 1388 14:12:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام. من خودمو معرفی نمیکنم. فقط اومدم اینجا که بگم ما هم هستیم حاضر به خدمت. اگه کاری ازمون بربیاد کوتاهی نمیکنیم.
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي  

Mahboob
مدیر کل سایت
<b>مدیر کل سایت</b>

7 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 284
امتياز: 4666
تشکر کرده: 7
تشکر شده 5 بار در 5 پست

محل سكونت: بندرعباس

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 3 اسفند ماه ، 1388 14:24:41    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

mikanik مي نويسد:
سلام. من خودمو معرفی نمیکنم. فقط اومدم اینجا که بگم ما هم هستیم حاضر به خدمت. اگه کاری ازمون بربیاد کوتاهی نمیکنیم.

خوش اومدی Mikanik جان Smile . برای شما پیغام خصوصی ارسال شده . لطفاً بخش پیغام خصوصیتان را چک کنید .
پیروز باشید .

YaserMaFia

26 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 2 بار در 1 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 3 اسفند ماه ، 1388 16:14:28    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

mikanik مي نويسد:

سلام دوست من ، زمانی که در مورد خودتون و قابلیت‌هاتون چیزی نمی‌دونیم چطوری به شما زحمت بدیم ؟

بازگشت به بالا

mikanik
کاربر جدید
کاربر جدید

3 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 2
تشکر کرده: 1
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 4 اسفند ماه ، 1388 15:17:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خب زحمت دادن به مردم که کار درستی نیست یاسر جان. چه میخواین از جون مردم که کار دستشون بدین؟
بازگشت به بالا

YaserMaFia

26 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 2 بار در 1 پست

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 4 اسفند ماه ، 1388 19:44:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

تا جایی‌ که من میدونم شما خودت گفتی‌ که اگه کمکی‌ از دستت بر میاد بهت بگیم ، این کمک همون زحمتی هستش که من میگم ، گرفتی‌ رفیق؟ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

بازگشت به بالا

Javadfarokhi
مدیر کل سایت
<b>مدیر کل سایت</b>

26 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 6 اسفند ماه ، 1388 21:23:50    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام دوستان جواد هستم نمی دونم چند سال دارم Exclamation می تونم تو زمینه عکاسی و بعضی کارایی که به خود آقا محبوب گفتم کمکش کنم Twisted Evil از کهنه اوز هستم
بازگشت به بالا

YaserMaFia

26 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 2 بار در 1 پست

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 6 اسفند ماه ، 1388 22:48:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خوش اومدی جواد جان امیدوارم که کمک شما به سایت باعث بشه که هر روز بیشتر ترقی‌ کنیم Very Happy

بازگشت به بالا
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

Ewaz.ir صفحه اول انجمن -> آشنايي با اعضاي جديد

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت